Neem contact op met Limburgse renovatiewerken voor nauwkeurige bouw- en renovatiewerken.

089 44 00 23

Nieuwe ruimtes creƫren met een zolderrenovatie
Ga voor puur vakmanschap


KLUSKONING-BVBA - Zolderrenovatie

Is uw woning beperkt in leefbare ruimte? Of wenst u graag een extra kinderkamer? Met een zolderrenovatie in Lanaken (Limburg) maakt Kluskoning van uw oude, stoffige zolder een nieuwe kamer met heel wat mogelijkheden.

Benut uw ruimte maximaal

Voor wie extra ruimte in huis kan gebruiken, komt een zolderrenovatie altijd goed van pas. Van een kinderkamer of een zithoek tot een bureau om uw zelfstandige activiteit uit te oefenen. De opties die een ingerichte zolder met zich meebrengen zijn quasi eindeloos. Als renovatiespecialist beschikt Kluskoning dan ook over heel wat ervaring in het renoveren van zolders en weten we als geen ander hoe we uw zolder tot een succesvol einde dienen te brengen.

Totaalpakket

Bij Kluskoning zit u goed voor een totaalpakket aan renovatiediensten. Van het plaatsen van gyproc, het integreren van elektriciteit tot de afwerking met maatkasten en het plaatsen van Velux-dakramen. We voorzien werkelijk uw volledige zolderinrichting. Indien nodig, kunnen we zelfs de isolatie voorzien.

Vrijblijvende offerte

Indien gewenst komen we even bij u thuis langs voor vrijblijvende opmetingen en bespreken we samen met u de opties inzake materiaalkeuze. Op basis hiervan bezorgen we u een gratis prijsofferte die rekening houdt met uw wensen en budget. Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met Kluskoning uit Lanaken (Limburg).