Neem contact op met Limburgse renovatiewerken voor nauwkeurige bouw- en renovatiewerken.

089 44 00 23

Zorgvuldige plaatsing van deuren en ramen
Kwalitatieve service aan een scherpe prijs


KLUSKONING-BVBA - Ramen & deuren

Als renovatiespecialist neemt Kluskoning het plaatsen van deuren en ramen in Lanaken (Limburg) graag voor zijn rekening. Een degelijke dienstverlening aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat u bij ons mag verwachten.

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

Bij Kluskoning bieden we een ruim gamma aan diverse stijlen voor deuren en ramen. Gaat u voor de warme sfeer van hout? Of graag een moderne look met een frame in PVC? Reken op ons professioneel advies voor de juiste materiaalkeuze die volledig beantwoordt aan uw woning en budget. Behalve het esthetisch aspect zijn onze deuren en ramen ook voorzien op functionaliteit. Ze isoleren voor warmte en geluid en bieden eveneens een verhoogde veiligheid.

Oplossing voor elke woning

Ons assortiment aan deuren en ramen laat zich kenmerken door een hoge duurzaamheid en vooral een brede keuze aan kleuren en afwerkingsmaterialen. Verder gaan we uiterst nauwkeurig te werk bij het plaatsen van deuren en ramen zodat u verzekerd bent van een adembenemend resultaat volledig op maat van uw huis. Want wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Wist u dat u Kluskoning uit Lanaken (Limburg) ook kunt inschakelen voor uw badkamerrenovatie of het aanleggen van opritten en terrassen? Ontdek ons volledig dienstenpakket of neem zeker even contact met ons op voor meer informatie.