Neem contact op met Limburgse renovatiewerken voor nauwkeurige bouw- en renovatiewerken.

089 44 00 23

Dakrenovatie voor hellende en platte daken
Met ons team verlopen uw werken van een leien dakje


KLUSKONING-BVBA - Dakrenovatie

Kluskoning is gespecialiseerd in het renoveren van particuliere residenties, van badkamers tot opritten en terrassen. Maar eveneens voor een dakrenovatie in regio Lanaken (Limburg) kunt u ons vakmanschap inschakelen.

Specialist in de sector

Dat een dak één van de meest essentiële onderdelen van uw woning is, daar zijn velen het over eens. Het is daarom van uiterst groot belang dat u uw dakwerken laat uitvoeren door een ervaren specialist, zoals Kluskoning. Hierdoor komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan en bent u verzekerd van een lange levensduur voor uw dak. 

Onberispelijke service

Kiezen voor Kluskoning uit Lanaken (Limburg), is kiezen voor kwaliteit en dat merkt u. Met een correcte werkhouding en een ongeëvenaarde motivatie nemen wij uw project ter harte. Ons team is aanspreekbaar zowel voor nieuwbouw als renovatie, en dit voor alle types van daken. Dankzij onze uitgebreide technische knowhow leveren we elke keer een onberispelijke service mét garantie op de uitgevoerde werken.

Scherpe prijzen

Kluskoning hanteert voor elke opdracht een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een vlotte communicatie. Wij voeren alles uit volgens uw wensen en we houden ons aan de afspraken. Benieuwd hoe we uw dakrenovatie aanpakken? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend voorstel of deskundig advies op maat van uw project.