Neem contact op met Limburgse renovatiewerken voor nauwkeurige bouw- en renovatiewerken.

089 44 00 23

Badkamerrenovatie voor de badkamer van uw dromen
Kwaliteit staat bij ons op nummer één


KLUSKONING-BVBA - Badkamerrenovatie

Is uw huidige badkamer dringend toe aan een behoorlijke opknapbeurt? Uw badkamerrenovatie in Lanaken (Limburg) neemt Kluskoning graag voor u onder handen.

Van ontwerp tot afwerking

Bij een badkamerrenovatie komt vaak meer kijken dan eerst gedacht. Vertrouw daarom op de expertise van een vakman zoals Kluskoning en laat uw badkamerproject professioneel uitvoeren van begin tot eind. Als specialist in renoveren zorgen we keer op keer voor een adembenemend resultaat dat perfect aan uw verwachtingen beantwoordt en deze zelfs overstijgt.

Thuis in alle stijlen

Dankzij onze jarenlange ervaring in badkamerrenovatie zijn we bijzonder onderlegd in nagenoeg alle stijlen. Houdt u van modern en eigentijds? Of gaat u resoluut voor klassiek en landelijk? Bij Kluskoning beslist u volledig zelf voor welke stijl u gaat. Wij stemmen ons graag af op uw voorkeuren zodat u 100% tevreden bent over het eindresultaat.

Kwaliteitsmateriaal

We bieden een ruime keuze aan diverse afwerkingsmaterialen die passen bij uw stijl én uw budget. Tijdens een eerste gesprek overleggen we graag met u de opties voor de te renoveren badkamerruimte en bezorgen we u heel wat stalen met mogelijke uitvoeringen. Hierbij voorzien we u eveneens van eerlijk en deskundig advies zodat u zeker weet dat u voor de juiste keuze gaat.

Benieuwd hoe Kluskoning uit Lanaken (Limburg) uw droombadkamer realiseert? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.