Neem contact op met Limburgse renovatiewerken voor nauwkeurige bouw- en renovatiewerken.

089 44 00 23

Aanleg van terrassen en opritten volgens de regels van de kunst
Vakkundige dienstverlening voor woningen met uitstraling


KLUSKONING-BVBA - Opritten & terrassen

De uitstraling van uw tuin naar een hoger niveau tillen? Dat doet Kluskoning graag voor u met de aanleg van uw terras in Lanaken (Limburg) en omstreken.

Brede waaier aan stijlen voor uw terras

Gaat u voor een luxueuze afwerking van uw terras in natuursteen? Of kiest u voor onderhoudsvriendelijke klinkers? Voor welke uitvoering u ook gaat, wij volgen uw stijl en voorkeur. We bieden een ruime keuze aan afwerkingen in tal van kleuren, schakeringen en formaten die passen bij de gehele uitstraling van uw woning en tuin.

Stijlvolle opritten

Verder kunt u eveneens op Kluskoning rekenen voor het aanleggen van opritten in tal van materialen. Van klinkers tot kasseien en beton. De materialen die we aanbieden zijn telkens van topkwaliteit met een uiterst hoge draagkracht. Zo bent u gegarandeerd van een prachtig én duurzaam resultaat.

Vakkundige techniek

Zowel voor de aanleg van een terras alsook voor het plaatsen van een oprit hanteren we een vakkundige aanpak en een afwerking die tot in de puntjes verzorgd is. Door deze nauwgezette werkwijze heeft Kluskoning ondertussen al een onberispelijke reputatie opgebouwd in de streek van Lanaken, Maasmechelen en Zutendaal. Benieuwd hoe we van uw tuin een pareltje maken met een prachtig terras? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.